JV2_9951-duo-CHERRY.jpg

Jedinečná
Třešňovice

POUZE ZE STARÝCH
ODRŮD TŘEŠNÍ
LIMITOVANÁ KOLEKCE
20190630_104319.jpg
Všechny lahve sklizně 2020 jsou doprodány

Děkujeme za nákup všem našim zákazníkům

 
PODÍVEJTE SE NA NAŠI
NOVOU NABÍDKU 2021
JV2_9877-Tresen-SILVER.jpg
JV2_9877-Tresen-GOLD.jpg
MORAVSKÁ
TŘEŠŇOVICE
ALK 40%, 500 ml

Třetí

ročník

POUZE

 300ks

Třetí

ročník

POUZE

 300ks

SILVER

GOLD VIP

MORAVSKÁ
TŘEŠŇOVICE
ALK 45%, 500 ml
Dostupné od 6.9.2021

550 Kč /22 Euro

Dostupné od 6.9.2021

650 Kč / 24 Euro

Nabídka je určená členům MartenzClubu

Vychutnejte si poctivou pálenku ze starých odrůd původních Třešní - přesně takovou jaká má být.

Třešňovice patří chuťově k velmi jemným pálenkám. Její výroba je náročná, neboť aroma třešní není nijak výrazné. Proto je důležité pomalou fermentací aroma maximálně "dostat" do výsledné pálenky.

Můžete využít k archivaci, pokud přijde nějaká významná rodinná událost.

 V tomto 3. ročníku bylo vyrobeno pouze 680 ks lahví 

tresne_shutterstock_1070836760.jpg

JEDINEČNÁ TŘEŠŇOVICE

Základem této unikátní pálenky jsou velké, temně červené plody třešní z oblasti CHKO Bílé Karpaty, které svoji jedinečnou nezaměnitelnou chuť a vůni získávají z vydatné černé půdy podhůří Velké Javořiny.

A tím jsou jedinečné a nezaměnitelné.

Tyto sladké třešně necháváme na stromě co nejdéle, aby získaly co nejvíce slunečních paprsků a plody plně dozrály.

STARÝ TŘEŠŇOVÝ SAD 

Náš sad se nachází v CHKO Bílé Karpaty, jedné z biosférických rezervací UNESCO v ČR,  která je nejbohatší středoevropskou lokalitou divokých orchidejí a motýlů. 

V našem sadu se nám podařil malý zázrak. Obnovili jsme 6 starých stromů ( až 50 roků ) původních odrůd třešní  - Černá chrupka.

20190630_103745.jpg

“O stromy se pečlivě staráme a ty se nám odměňují nádherně velkými, temně červenými plody."

20190630_104319.jpg

“Třešně jsou specifické svojí nezaměnitelnou chutí a vůní, které mladé produkční stromy z jiných oblastí nemohou nikdy dosáhnout.”

PROČ JE TŘEŠŇOVICE
MARTENZ JEDINEČNÁ 

1. Použity jsou jen vyzrálé plody ze starých odrůd třešní.
2. Vzácné aroma a chuť třešní z podhůří Velké Javořiny
.
3. Postupný ruční sběr třešní podle dozrávání.
4. Komplet ruční zpracování ovoce až po kvašení.

5. Pomalá dvojitá destilace.